I vaši nokti mogu biti savršen modni dodatak!

I vaši nokti mogu biti savršen modni dodatak!

Danas, kada pogledamo oko sebe rijetko vidimo djevojku/ženu da svoje nokte nije uskladila sa odjevnom kombinacijom i modnim dodacima.

Nokti vam itekako mogu biti jedan od najljepših modnih dodataka.

Inspirisani bojama godišnjeg doba i raznim materijalima koji su sada „na redu“ nerijetko biramo oblik i boju noktiju u skladu sa trendovima.

Prije nekoliko godina na modnim pistama, niste mogli ni primijetiti nokte na modelima. Sada veliku pažnju posvećuju noktima, čak šta više, nokti koje „pronosaju“ modeli na pistama, postaju trend predstojeće sezone.


@pronails_hq


Budi u korak sa trendom, registruj se i ti na 15do3

Svaka od nas ima svoj stil, pa u skladu sa tim bira oblik, boju i dužinu noktiju.

Koji god stil da preferirate, uvijek je u modi biti svoj. Oblik, boja ili dužina noktiju koju izaberete opisuje vas i to je vaš izbor.

Zato na modnim pistama možete vidjeti raznovrsnost i to je dobro. Jer uvijek ćete biti u trendu.

Ove sezone najzastupljeniji su nokti u obliku badema, dugi nokti sa zaobljenim vrhovima, ali i kratki nokti sa puderastim nijansama sa dozom elegancije i nekoliko šljokica ili naljepnica, da zagolicaju maštu.

Vidite, nikada ne griješite.

Obzirom da jesen nosi sa sobom prelijepe boje i kombinacije, dopustite vašoj mašti da se poigra. Kombinujte nešto što vam se nekada činilo nespojivo, možda vam se baš svidi.

Izdvojit ćemo za vas nekoliko primjera koji su ove sezone jesen/zima MUST have.


Tzv. boja pudera.

Boja pudera, od roskaste do nijansi sive i smeđe. Na noktima oblika badema, ova boja će savršeno i prirodno izgledati. Uz sve odjevne kombinacije će odgovarati, pa nećete morati razmišljati da li vaši nokti pašu uz vaš outfit.


15do3 Modna pista

@pronails_hq

Boja konjaka.

Ako želite da vaši nokti budu posebno zanimljivi okušajte se sa bojom konjaka jer pogledom na vaše nokte ugrijat ćete svaki jesenji dan. Koji god oblik i dužinu noktiju da izaberete nećete pogriješiti. Možete dodati i neke šljokice zlatne boje da unesete malo blještavila u jesenje „sivilo“.


15do3 Nokti boja konjaka

@pronails_hq

Crvena kao vino crveno.

Opšte je poznato da je crvena boja, boja radosti i sreće. Neka ti svaki dan sluti na radost sa noktima u boji crvenog vina. Budite uvijek u trendu i zato izaberite bilo koju boju crvenog vina i obojite nokte u najnježniju nijansu ili u boju burgundaca.


15do3 Nokti crveno vino

@pronails_hq

Boja masline.

Jedna od nazastupljenijih boja u toku jeseni i zime je maslinasto zelena. Ne suzdržavajte se pa se poigrajte i sa šarama, zalijepite jedan od ukrasa ili najnovijih naljepnica koje su sada veliki hit. Nokti će vam izgledati perfektno, zavodljivo, sa dozom profinjenosti.


15do3 Nokti boja masline

@pronails_hq

Neprevaziđeni frenč.

Uvijek uredni nokti sa savršenom linijom. To je jedan od najčešćih izbora. Frenč, u kombinaciji sa neutralnim ili providnim tonovima, opet se vraća u modu ili možda nikada nije ni izašao iz mode.

15do3 Nokti french nude

@pronails_hq

Posvetite pažnju i ove sezone vašim noktima, rezervišite termin na 15do3

Neka vaš izbor bude vječiti klasik, otkačen, vintage ili uvijek savršeni frenč na noktima, biti ćete u trendu, jer jesen i zima su godišnja doba rezervisana za sve zagasite nijanse zemljanih tonova.

Mašta radi svašta, pa pustite ju neka podivlja sa nekoliko klikova. 15do3


Slike preuzete sa @pronails_hq