Na ovom mjestu je zdravlje prije svega!

Na ovom mjestu je zdravlje prije svega!

Nakon nekoliko sedmica ograničenja rada frizerskih, kozmetičkih, wellnes&spa salona, drago nam je da je došao trenutak kada možete zakazati svoj sljedeći termin u omiljenom salonu!

Želimo da znate da su 15do3 partnerski saloni i ranije vršili redovnu dezinfekciju i održavali čistoću prostora i opreme, ali trenutna situacija nalaže dodatno pojačanje tih mjera koje naši partnerski saloni u ovom trenutku svakakako i sprovode.


Veoma je važno pratiti preporuke zdravstvenih organizacija i pridržavati se donesenih mjera. Od klijenata se očekuje da pri dolasku u salon nose zaštitnu maskom i rukavice, a uslugu mogu dobiti jedino ukoliko izvršite prethodnu rezervaciju.

Upravo zato, 15do3 platforma stoji na raspolaganju svim salonima i klijentima. Korištenjem naše platforme ili mobilne aplikacije možete rezervisati termin u željenom salonu, bez telefonskog poziva i čekanja, u svega par sekundi. 

Veoma je jednostavno: izaberete salon, uslugu, uposlenika i termin i u konačnici potvrdite rezervaciju. Kako bismo izbjegli propuštene termine i kako ne biste zaboravili na zakazani termin, mi ćemo vam poslati naš Viber ili SMS podsjetnik.

Izrazito veliki broj klijenata je zabrinut  zbog pojave virusa COVID-19, pa smo tim povodom sproveli upitnik o higijeni u salonima. Upitnik je sproveden u svrhu informisanja o mjerama higijene koje se u tom salonu sprovode, ali i u svrhu pružanja osjećaja sigurnosti klijentima koji posjećuju te salone. Ovo su samo neki od salona koji zdravlje uposlenika i klijenata stavljaju na prvo mjesto i koji ispunjavaju sve higijenske uslove za nesmetan rad u ovoj vanrednoj situaciji:

❤️ #Bombshell

❤️ Beauty House by Ljudmila

❤️ Elis Esthetic Studio

❤️ En Style

❤️ IT Barbershop

❤️ Mexx

❤️ Relax Studio Hodžić 

❤️ VIP Ege


Ne zaboravite podržati svoj omiljeni salon ostavljanjem pozitivnog komentara i ocjene na platformi 15do3 kao i na društvenim mrežama. U ovakvoj situaciju veoma je važno da podržimo male biznise, svoju zajednicu i prijatelje. 


Želimo vam svima dobro zdravlje!


#15do3

#rezervisiljepotuutrenu