Pozdravite ljeto jarkim bojama uz 15do3

Pozdravite ljeto jarkim bojama uz 15do3

Uvijek zavodljivi New York nam je donio naznake mnogih trendova koji će vladati ljetom ove godine, ali jedan od najupečatljivijih je trend koji u prvi plan stavlja drugačiji dizajn na noktima i dosta hrabrosti.

Jeremy Scott je u svojoj kolekciji pored odjeće u prvi plan stavio modele koji nose jake boje s različitim detaljima, a naš favorit su ovi tirkizni koji kreiraju savršen okvir na vašim noktima.

SVE ILI NIŠTA S NOKTIMA

Rezerviraj svoj termin u nekom od 15do3 salona za nokte

 

VRIJEME JE ZA PLETENICE

 

VRIJEME JE ZA PLETENICE

Ovo ljeto pletenice se vraćaju ponovo u naše živote! Duga ili kratka kosa - nije bitno, pletenice su vam potrebne za one ugodne kafe na sunce ili lagane šetnje prirodom.

Odlična ideja su pletenice koje idu s obje strane glave, a koje će savršeno istaknuti vaše lice.

Rezerviraj svoj termin i uživaj u svojim pletenicama ovo proljeće

 

JARKE BOJE NA USNAMA

 

JARKE BOJE NA USNAMA

Spremate se za neki bitan događaj ovo proljeće? Što se tiče makeup trendova u prvom planu su jarke boje na usnama, izražene obrve i neizostavne šljokice na očima. I ne zaboravite, sjaj na jagodicama je obavezan!

Rezerviraj svoj termin za profesionalno šminkanje

 

NJEGOVANO I SVJEŽE LICE ZA SVAKI DAN

 

NJEGOVANO I SVJEŽE LICE ZA SVAKI DAN

Iz mode nikada neće izaći svježe i njegovano lice, pogotovo u ovim trenucima kada je stres svuda oko nas. Kako bi naša koža uvijek izgledala blistavo iznimno je bitno da joj posvećujemo pažnju i njegu prije svega kući, a onda i u profesionalnim salonima koristeći različite tretmane koje ne smijemo zanemariti.

Rezerviraj termin i vrati sjaj u svoje lice