Savršen makeup, za savršen decembar!

Savršen makeup, za savršen decembar!

Praznična sezona je oficijelno pred nama, postavljamo sebi pitanje „kako je skoro kraj godine?“.

Sada je savršen trenutak da vam malo pišemo o idejama za jednostavan, ali i glamurozan praznični makeup.

Kada dođe ovo doba godine u nama se probude neki drugačiji osjećaji, kao da je grad magičan, nebo je druge boje, gužva u gradu više nije gužva koja je bila naporna i dosadna, to je praznična gužva koja svima godi i prija. Slučajnim prolaznicima se smješkamo, jer to je posebno doba godine, sve miriše na snijeg.

Počinju pripreme!

Šta obući, kako nokte srediti, koju frizuru napraviti i kako se našminkati!?

Uz šolju toplog čaja ili pak kuhanog vina sa sjajem u očima posmatramo pahulje snijega kako se kotrljaju po prozorima. Kao da u zraku odjekuje HO-HO-HO. Na ulicama se osjeti euforija i grad je okićen već sa prvim udahom decembra.

Kada su planovi u toku i outfit se bira, počnite razmišljati o makeup-u za savršen početak Nove godine, ispratite Staru jer nove pobjede vas čekaju.

Sa 15do3, budi kraljica večeri.

Budite inspirisani okićenim jelkama, šampanjcem i zadivljujućim vatrometom kada budete birali svoj makeup look za veče kada ćete zablistati u punom sjaju.

Mnogi planiraju praznike provesti u krugu porodice u miru i tišini, neki se spremaju za party cijele noći, a neki će imati još jedan par ruku da ih grije gdje god bili, ali makeup u bilo kojoj varijatni treba biti breathtaking.

Za sve imamo rješenje, 15do3.


NATURAL MAKEUP

Natural makeup

Ako je vaš plan da ostanete u kući u krugu porodice, popiti koje piće i zagrliti one koji su vam uvijek tu, savršeno vas razumijemo, nekada je to sve što nam je potrebno da dočekamo praznike i Novu godinu, a da se osjećamo ispunjeno. Izgledajte savršeno sa natural makeup-om pogodnim za sve prilike.

Nekoliko klikova vodi vas do vašeg savršenog makeup-a. 15do3.


ĆAO BELLA, ITS PARTY TIME


Party time

Da li ste spremne da budete zvijezda Novogodišnjeg party-a ili zabave koja je u obližnjem klubu? Nije bitno, budite zvijezda. Zlatna, srebrena, šljokice, crveni ruž, sve se sjaji i sve je dozvoljeno. Zablistajte sa savršenom večernjom šminkom, jer samo jednom u godini dočekujemo Novu. Nešto je u toj večeri da sve poželimo da sijamo kao party kugle, možda čak i jače!

15do3 je vaš next step.

HELLO SHINY LIPS

Shiny lips

Pomisao na praznike i Doček vodi vas u jednom smjeru, a to je zagrljaj voljene osobe, te dvije ruke koje vas griju kada je hladno, usne koje vam izgovaraju najljepše stihove i tijelo koje treperi za vama. Nemojte dozvoliti sebi da to veče ne zablistate. Jednostavan makeup, sa naglašenim usnama, izmamit će osmijeh vašem partneru.

Prvi poljubac u novoj godini, ne mora nužno značiti da ćete morati popravljati ruž na usnama, zato trkom na 15do3, rezervišite termin i možete odahnuti.

Ne sumnjamo da će te i vi pronaći svoj savršeni makeup u savršenom decembru, lijepo se provedite, sa osmijehom dočekajte praznike, a za makeup ne brinite – tu su naši partneri !

Registrujte se na 15do3 i u samo nekoliko klikova rezervišite termin.