Beauty House by Ljudmila

Safeta Hadžića 66a, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Sunday: 09:00 - 20:00 - Open now

4.95


Impressions of our users (381 od 381)


4.95

Service
Quality
Ambiance
Hygiene

Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Adna je divna, toplo je preporučujem!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

najbolji 😁👌

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ekstra usluga. Posebna pohvala za Adelisu.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divno,kao i uvijek.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Fenomenalno

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Fenomenalno

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga. Prezadovoljan klijent. Pozitivna atmosfera i organizovanost

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunska usluga, profesionalnost, kreativnost od Adelise

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Adelisa je jedna sjajna osoba prije svega, toliko ugodna kada radi neki tretman, prijatna, zabavna, profesionalna, sve najbolje rijeci za nju.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga!

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odličan tretman, sve super objašnjeno i urađeno.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna zaista.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek, usluga i gostoprimstvo na najboljem nivou.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Gel na prirodne nokte + boja

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga i kvalitetno urađen tretman.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Adna profesionalna, a lice nakon tretmana prelijepo.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Aldijana,Aldijana,Aldijanai samo Aldijana.👍🏻👍🏻👍🏻

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna noktima :) sve preporuke za Adelisu

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

sve pohvale!

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

sve pohvale!

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Moja najbolja Arijana,10-ka

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

✔️

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

✔️

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 1.00

Otkazali termin sat vremenea prije zakazane usluge

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga. Adelisa i Ranka ljubazne, uredne i odlicno rade svoj posao!

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kod gospođe Ljiljane sam radila ruski volumen i prezadovoljna sam izgledom trepavica. Kad mi je skidala trepavice umjetne, niti jednu moju nije ostetila bila. Svaka cast na profesijonalnosti i prijatnosti.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga, osoblje ljubazno, sve 5.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek,savrseno

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Usluga je bila sjajna, sve pohvale !

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.00

Zadovoljna

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏻

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

😁

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

kao i uvijek sve za 5

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vijerna najboljem salonu u gradu!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

ekstra kao i uvijek

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek,bezprijekorno.

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 3.75

Radila sam ruski volumen trepavica i nisam zadovoljna kvalitetom usluge. Trepavice su jako brzo pocele da otpadaju.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Majstor za obrve

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Adelisa je sjajna, i sjajno radi. Toliko pedantna, uredna, vodi racuna o detaljima. Cista desetka!

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ljubazno ibprofesionalno osoblje, i ugodna atmosfera. Prezadovoljna!

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek, predivno

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Poseban ugodjaj

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uzivanje

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za uslugu. Prezadovoljna.

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ok

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Cista 10-ka

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale na uslugu

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Toplo preporucujem!prezadovoljna

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prelijep ambijent. Privatne djevojke. Usluga profesionalna.

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divna Arijana, sve za 10

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Izuzetno kvalitetni nokti

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno uradjeni nokti

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

10

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Precizno, pedantno

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Extra usluga

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Odlican salon i usluga

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za Elmu,odavno nisam srela frizera perfekcionistu kao sto je ona,od srca sve preporuke.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Za 10 sve

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

😍👌

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👌 najbolji

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Redovito idem na tretmane green peel-a ( fresh up i energy) i malo je rec da sam zadovoljna !! Moj dugogodisnji problem sa aknama ,masnom i umornom kozom napokon se rjesava 😀😀 jedva cekam iduci tretman ☺️☺️ A o higijeni u ovom salonu nema se sto reci , sve je na zavidnom nivou :)

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrlo ugodna atmosfera!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrseno

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Veliki izbor usluga

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ljubazno i strucno osoblje

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Profesionalne i kvalitetne usluge

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Top usluga :)

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Cista petica za uslugu...

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Super!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Adelisa kao i uvijek savrseno uradi 😍

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

🌳

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji mogući tretman lica pogotovo za osobe sa jako problematičnim licem

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Zadovoljna! Sve super!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve super! Kao i uvijek!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

❤️

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Nasmijane, ljubazne i profesionalne! Beauty House by Ljudmila 😍

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale!

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve preporuke od srca,a posebno za predivnu Arijanu Curi.

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uredni nokti, higijena na nivou! Super odradjeno! Hvala Ranka i Beauty House!

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna! Uredno i kvalitetno! Preko godinu dana posjecujem Beauty House by Ljudmila i vjerna sam im! Preporuka od srca! Moja Ranka super radi svoj posao!

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Ja pogrešno rezervisala uslugu a one mi izašle u susret i ipak odradile ono što sam zapravo htjela. Hvala vam!

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Amela sjajna, uvijek sam zadovoljna njenim radom

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

odlicno kao i uvijek

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Odlicna usluga i kvalitet

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

.

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji!

, 11 months ago


Service:
Quality:
Ambiance: