Hair by GigiS

Franca Lehara 2, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Tuesday: 09:00 - 22:00 - Open now

4.93


Impressions of our users (131 od 131)


4.93

Service
Quality
Ambiance
Hygiene

Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sjajno! sve pohvale

, 23 hours ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Nema bolje ekipe. Uživam kad god dođem!

, 5 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale!

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odusevljena udobnoscu ambijenta i ljubaznoscu osoblja. Posebne pohvale idu za trud i rad frizera Mirze.

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Već duže vremena tražim profesionalnog frizera u Sarajevu i jedino što mogu da kažem jeste sve pohvale Edinu kao i veliko hvala svima na ljubaznosti

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna sam novom frizurom!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Više me je i stid ostavljati komentare😅,šta ću kada volim Hair by GigiS i redovan sam gost gdje se uvijek osjećam odlično.Sve pohvale kao i uvijek do sada.

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Redovna sam klijentica salona gdje se uvijek osjećam predivno,vrhunska usluga,savjeti i prelijepa atmosfera.

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale❤

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga !

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

odlicna usluga i ekstra osoblje :)

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve super.

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Izađem zadovoljna nakon svake posjete!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunski salon i usluga

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Od samog otvaranja sam redovna mušterija salona i mogu samo reći da sam prezadovoljna .Kao i uvijek čista 10-ka za ugođaj uslugu,profesionalnost,higijenu i kulturu

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Od samog otvaranja sam redovna mušterija salona i mogu samo reći da sam prezadovoljna .Kao i uvijek čista 10-ka za ugođaj uslugu,profesionalnost,higijenu i kulturu

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek čista 10-ka za ugođaj uslugu,profesionalnost,higijenu i kulturu

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga i profesionalnost na nivou, sve pohvale za Mirzu kao i ostale uposlenike :)

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👏🏻 Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga, vrhunsko osoblje! Sve pohvale!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna!! Sve preporuke za osoblje Hair by GigiS! 👏👏

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale 👏

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ugodan ambijent, svi uposlenici su jako ljubazni. Mirza je vrhunski majstor.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve ekstra :)

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Mirza je poslušao moje želje i više od toga. Konačni ishod je nadmašio moja očekivanja!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve super.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kod frizera Ede danas sam bila po drugi put. Zadovoljna sam njegovom profesionaloscu, sve pohvale!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivan salon, raj na zemlji. Preljubazno osoblje, posebne pohvale za Medinu i njene sposobnosti. Rado se vraćam.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivan salon, raj na zemlji. Preljubazno osoblje, posebne pohvale za Medinu i njene sposobnosti. Rado se vraćam.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 3.00

Djevojka moja me fenirala izuzetno gruba, insistirala na stavljanju proizvoda koje ne zelim, prespora.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Djevojka koja me fenirala je divna i zaista ljubazna. Uradila odlican posao.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunska usluga. Sve pohvale za Mirzu i ostatak tima

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super usluga i preprofesionalno i predivno osoblje!

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kod Gigis je bilo sjajno, kao i uvijek ! Danas me Lorena super isfenirala ! ❤️

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrlo ljubazno i strucno osoblje, ugodan ambijent .... sve preporuke

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna sam novom frizurom koju sam dobila u ovom salonu, kao i ljubaznom uslugom.

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek jako zadovoljna.

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna sam Remedy tretmanom kod stiliste Mirze. Mirzu dugo poznajem i takva vrsta posvećenosti klijentu se rijetko može sresti,od procjene stanja vaše kose, izbora boje, vrste njege i savjeta a opet sve prilagođeno vašem džepu. Vama ostaje samo da uživate u prelijepom ambijentu Hair by GigiS salona!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Sve odlicno!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 3.50

Divan ambijent,i ljubazno osoblje

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunska i jedinstvena usluga u gradu. Prezadovoljna!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Izuzetna profesionalnost i odlicna usluga

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Lamija je super!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sjajan prvi utisak

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve super.

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i svaki put do sada,čista desetka

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Mirza odlican frizer, susretljiv, super savjete daje... a salon fenomenalno uredjen. Preporuke

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunska usluga,divan ambijent i jako pozitivni i profesionalni frizeri.

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Edin je vrhunski profesionalac u pravom smislu te rijeci. U potpunosti je posvecenom vasoj kosi i svome poslu. Kod Edina, ne postoji nemoguce! Najbolji majstor kojeg sam ikada susrela. Potpuno kompetentan da parira svjetskim majstorima. Zadnjih 19 godina se sisam kod Edina i uvijek uspjesno! Preporucujem od srca, Edo hvala!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga, zadovoljna šišanjem! Sve pohvale za Ismiru :)

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Izvrsno! Hvala!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Pored toga što odlično šiša i fenira, Mirza je i jako zabavan. Topla preporuka. :)

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ljubazno osoblje, kvalitetna usluga sve pohvale i preporuke !

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve preporuke! :)

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Prvi put sam bila u salonu, farbanje , sisanje i feniranje. Prezadovoljna sam rezultatom. Mirza je predlozio i uradio i vise nego sam ocekivala. Ispravio je u potpunosti predhodno loše uradjeno( u drugom salonu) Hvala Mirza!! Od danas postajem stalna musterija :))

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Brzo, efikasno i mnogo ljubazno osoblje, radujem se povratku :)

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlican salon!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za rad

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za rad

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za rad

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve preporuke. Odlicno

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna sam cjelokupnom uslugom, a posebnom mojom novom frizurom. Senad je majstor, a sudeći po onome čemu sam prisustvovala majstori će da budu svi njegovi uposlenici. Jako detaljan, ne štedi znanje i prije svega pobrine se da salon napustite potpuno zadovoljni. Kod Lamija sam pored pranja kose istovremeno dobila i savrsenu masažu skalpa, ali simpatije mojih kolegica je ipak osvojilo njeno feniranje. Hvala i vidimo se ponovo definitivno.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savršena usluga i anbient

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga!

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve odlično, zadovoljna

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.00

Sve odlično, zadovoljna

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Pošto sam već koristila usluge farbanja, sad mogu reći da je boja kose poslije mjesec i nešto(!) ostala ista, tj da se farba nije isprala ni malo. Sad već imam onaj osjećaj da sam u sigurnim rukama i vjerujem da ću biti redovna mušterija.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale cijelom timu

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odličan salon i savršeni Điđi

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Mada sam salon posjetila prvih dana nakon otvaranja, imala sam osjećaj da sam u sigurnim rukama i iz salona sam izašla prilično zadovoljna. Uz ugodan ambijen, kvalitet i pristupačnost, upravo je taj osjećaj sigurnosti razlog zbog kojeg ću, vjerujem biti redovna mušterija.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Veoma sam zadovoljna uslugom.

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga, ugodan ambijent i ono njavažnije stručno oko i vješte ruke styliste Mirze 👌

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga, super mjesto...

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Strucan, profesionalan i ljubazan tim, ugodan ambijent. Ukratko, prezadovoljna uslugom. Topla preporuka, necete pogrijesiti!

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Jako fini uposlenici i dobra usluga

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divna atmosfera,ljubazno osoblje i vrhunska usluga!

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divna atmosfera,ljubazno osoblje i vrhunska usluga!

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Savršena frizerka Mirela,koja mi je uradila predivnu blond boju,savršeno ošišala i uradila odlične lokne,prava čarolija.Sve preporuke.😀

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga i ljubazno osoblje. Extra!

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Virtuoz za kosu. Odusevljena ((((:

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna i doci cu opet! Sve preporuke!

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ljubazni, profesionalni i što je najbitnije 🙂 ja zadovoljna... vidimo se opet👌🏼

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale, oduševljena sam.

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Pravo osvjezenje u moru frizerskih salona u gradu

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrseno !

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 18 hours ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 day ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 day ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 day ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

, 4 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Franca Lehara 2
71000, Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+38733202202

About us

Sarajevska scena poprima nove konture
Mnoge Sarajlije vrlo rado se sjećaju astronomske popularnosti koju je imao Gigi Team salon koji je 80ih godina diktirao sarajevsku frizersku modnu scenu i donosio tadašnje trendove u srce bivše Jugoslavije. Nakon 25 godina i ogromnog uspjeha u SAD-u, državi u kojoj nastaju trendovi, gdje je Gigijev salon proglašen najboljim salonom u New Yorku 2010. godine i već dugo godina nosi titulu najboljeg salona u Queensu, Gigi se vraća u Sarajevo.
Nakon osvajanja sarajevske scene, a zatim i njujorške, Gigi se vraća u svoj grad i u partnerstvu s poznatim frizerom i vlasnikom lanca salona Madonna, Senadom Čavdarom, otvara konceptualni salon Hair by Gigi's na drugom spratu Alte u centru Sarajeva. Gigi i Senad otvaraju salon koji će pružiti priliku frizerima i umjetnicima svog znata da stalnim usavršavanjem na različitim i kvalitetnim seminarima u BiH i inostranstvu, predanim radom i ljubavlju prema struci, te znanjem koje donosi ovaj dvojac kreiraju modne izraze u Bosni i Hercegovini. Njihov cilj je da ponude radno okruženje gdje će trud i kreativnost biti nagrađeni, a napredak i učenje sastavni dio svakog radnog dana.
Svoj poslovni uspjeh i dugogodišnju tradiciju koju rijetko koji salon nosi u ovom gradu, Senad i Gigi pripisuju redovnim usavršavanjem, praćenjem posljednjih svjetskih trendova i nevjerovatnom profesionalnošću i posvećenosti svojih uposlenika. Uvijek spremni da podijele svoje znanje i iskustvo oni su i organizatori brojnih edukativnih i revijalnih događaja širom regiona. Po uzoru na Gigijev salon u New Yorku, pored profesionalnih frizerskih usluga i visokog nivoa kreativnosti, Hair by Gigi's zvanično postaje prva specijalizirana prodavnica profesionalnih frizerskih proizvoda gdje ćete moći kupiti skoro sve najpoznatije profesionalne brendove, te u skladu sa savjetima profesionalaca i članova Hair by Gigi's tima moći njegovati svoju kosu najboljim preparatima i proizvodima u toplini svog doma.
Na preko 200 kvadratnih metara i sa 17 radnih mjesta, Hair by Gigi's postaje epicentar svih frizerskih dešavanja u Sarajevu i mjesto gdje ćete željeti da se prepustite u ruke istinskih profesionalaca. Zahvaljujući savršenoj organizaciji poslovanja i mogućnosti zakazivanja termina koristeći online softver, društvene mreže i telefon, put do vašeg termina u Hair by Gigi's postaje čas posla.

Visit our social media pages

Visit the site

Visit profile

Working hours

  • Monday
    09:00 - 22:00
  • Tuesday
    09:00 - 22:00
  • Wednesday
    09:00 - 22:00
  • Thursday
    09:00 - 22:00
  • Friday
    09:00 - 22:00
  • Saturday
    09:00 - 22:00
  • Sunday
    11:00 - 19:00

Using brands

  • Helen Seward
  • Matrix

Payment methods

Cash payment Mastercard Visa Maestro Contactless
AD

Salons nearby