Predstavljamo ti #1 aplikaciju za salone i spa centre

Besplatna, jednostavna i brza aplikacija za pregled rezervacija i upravljanje tvojim poslom

Otvori 15do3 radnju besplatno
15do3 rokovnik

Zadovoljni partneri

Šta nudi 15do3 aplikacija?

15do3 je pametni rokovnik premješten na tvoj mobitel, tablet ili računar. Ponesi sve bitne podatke u svom mobitelu, bez straha od gubitka, krađe ili zloupotrebe!

Rokovnik

Online rokovnik je jedini rokovnik koji ne možeš izgubiti! Dostupan bilo kada, bilo gdje sa mobitela, tableta ili računara. Pregled poslovanja, rezervacija, popunjenosti radnog dana uposlenika ili ostali alati za upravljanje salonom ljepote postaju dostupni kada god to poželiš! Uz pomoć 15do3 rokovnika možeš planirati svoje vrijeme za rad ili za odmor, smjene zaposlenih ili čak primiti nove klijente između dva termina. Ti biraš kako će izgledati tvoj radni dan!

Lista klijenata

Zamisli situaciju u kojoj poznaješ svakog klijenta! Znaš koje proizvode koriste, boju kose ili tretmane koje rezervišu. Na ovaj način možeš personalizovati uslugu i pružiti osjećaj bliskosti i poznanstva svakom klijentu. Super, zar ne? Još nešto, ovi podaci dostupni su samo tebi i uposlenicima tvog salona.

Manje nedolazaka

Uz pomoć 15do3 automatskih SMS i Viber poruka koje klijente salona podsjećaju na nadolazeći termin smanjit ćemo broj zaboravljenih termina i kašnjenja! Šta to znači? - Veća zarada, manje izgubljenog vremena i sretan vlasnik salona!

Izvještaji

Znamo da ne voliš statistiku i izvještaje. Ali zamisli izvještaj koji se automatski sastavlja i šalje na tvoj email svakog mjeseca. Šta sadrži izvještaj? Apsolutno sve pokazatelje prihoda, produktivnosti uposlenih, isplativost tretmana i još mnogo toga! Registruj se i saznaj sam/a!

Online zakazivanja

Nema više dosadnih poziva ili poruka u toku noći ili vikendom. Omogućili smo online rezervacije u salonima ljepote uz pomoć 15do3 Android i iOS aplikacije ili web stranice. Nakon što je rezervacija napravljena, klijent će dobiti notifikaciju kao potvrdu rezervisanog termina, a ti ćeš dobiti podsjetnik da si primio/la još jednu rezervaciju. Jednostavno je! Obavijesti svoje klijente da si im od sada dostupan 24/7 i uživaj u svom privatnom vremenu!

Evidencija produkata

Dodaj proizvode koje koristite u salonu i bezbrižno nastavi sa radom. 15do3 će te obavijestiti kada proizvodi budu pri kraju tako da na vrijeme možeš planirati svoju sljedeću nabavku!

Jeste li znali da su EU biznisi u 2019. godini izgubili više od 413 milijardi eura samo zbog ne uvođenja digitalizacije u svoje poslovanje?

Opcije i Paketi

Artisan Business Exclusive
0 KM 39 KM 59 KM 99 KM
Online rokovnik
SMS podsjetnik
0 besplatnih SMS poruka 65 besplatnih SMS poruka 150 besplatnih SMS poruka 300 besplatnih SMS poruka
Viber podsjetnik
80 Beskonačno Viber poruka Beskonačno Viber poruka Beskonačno Viber poruka
Broj plaćenih reklama na društvenim mrežama
Jedna Tri Šest
Broj online rezervacija
Beskonačno Beskonačno Beskonačno Beskonačno
Reklamiranje popusta koje nudite
Jedan aktivan popust Beskonačno Beskonačno Beskonačno
Istaknuti salon prilikom registracije
Besplatno u trajanju od 1 dana Besplatno u trajanju od 1 dana na mj. nivou Besplatno u trajanju od 3 dana na mj. nivou Besplatno u trajanju od 6 dana na mj. nivou
Cijena istaknutog salona po danu
2KM 2KM 2KM 2KM
Popust za istaknuti salon 5 - 10 dana
0% 5% 10% 25%
Popust za istaknuti salon do 10+ dana
0% 10% 25% 50%
Izvještaji (dnevni, sedmični, mjesečni, tromjesečni)
Besplatna poddomena (ime.15do3.ba)
Smjene uposlenika
Tehnička podrška
od 09h do 15h od 09h do 15h 24/7 24/7
lang.Besplatna edukacija svih uposlenika
Prikazivanje na 15do3
Neograničen broj albuma i slika salona
Privatna baza klijenata
Evidencija radnog vremena uposlenika
Certifikat o završenoj edukaciji
Besplatan testni period (14 dana)
0 KM 39 KM 59 KM 99 KM
Želim otvoriti radnju

* Albumi se mogu dokupiti - cijena na upit

** SMS Notifikacije - šalju se samo neregistrovanim članovima. Broj poruka na fer osnovi - do 50 poruka mjesečno - mogućnost dokupa paketa na upit

*** Viber notifikacije - samo za registrovane članove

**** Edukacija uposlenika - besplatna za do 5 uposlenika u prostorijama 15do3 - samo za partnere koji potpišu ugovor na 6 mjeseci i više.
**** Mogućnost edukacije za druge pakete i veći broj uposlenika po dogovoruMogućnost kombinovanja različitih usluga iz različitih paketa po dogovoru na upit.